Werkwijze

De werkwijze tijdens de twee dagen van de Levensschouw is dat één voor één de situaties waarnaar je wilt kijken, opnieuw in het licht worden gezet.

Maar je doet dit onder begeleiding van een coach en samen met een ‘Getuige’. Die Getuige is een inspirerende spirituele gestalte die jou dierbaar is. Voor sommigen is dat hun engel, voor anderen Jezus, Boeddha of een andere lichtfiguur. Hierdoor wordt het proces boven het persoonlijkheidsniveau uitgetild en werkt het naar onze ervaring buitengewoon krachtig.

Het effect hiervan is dat lastige situaties die in dit licht worden gebracht eenvoudig worden losgelaten in een simpel proces van zelfvergeving en vergeving. Onze ervaring is dat het relaties in je leven op een wonderbaarlijke manier zuivert. Eindelijk kun je dus je geheimen van je hart werpen en schoon schip maken. En je leven nieuwe richting geven door de commitments die je opdraagt aan je Getuige.

Daarnaast kijk je met je hart naar je momenten van zelfoverstijging, je ware behulpzaamheid, je wijsheid en helder inzicht, je oordeelloosheid en onbaatzuchtigheid. Deze vormen de lichtopbrengst van je leven tot nu toe.

Lees meer over het traject >

Willem-Glaudemans-PA120372-Ameland-320